AKTUALIZÁCIA: V Bratislave havarovala vládna limuzína! Husté sneženie začína byť už kritické

NETKY.SK • 10 Február 2021, 15:22 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: V Bratislave havarovala vládna limuzína! Husté sneženie začína byť už kritické

BRATISLAVA - Na Pražskej ulici v Bratislave havarovalo vládne vozidlo.

slovakia

left justify in out

AKTUALIZÁCIA

Vládne vozidlo, ktoré dnes havarovalo v Bratislave, má pridelené ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Veronika Remišová (Za ľudí). Uviedol to vedúci oddelenia vzťahov s médiami rezortu vnútra Petar Lazarov.

 

 

Dodal, že v čase nehody bol vo vozidle iba vodič. Lazarov zároveň potvrdil, že ide o vozidlo úradu pre ochranu ústavných činiteľov. Nehodu vyšetruje dopravná polícia Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave.

 

Informuje o tom portál televízie Joj noviny.sk. To, že ide o vládnu limuzínu, potvrdil televízii zdroj z prostredia vyšetrovania.

 

img

 

V aute mal byť iba vodič. Vozidlo zo zatiaľ nezistených dôvodov narazilo do pouličného osvetlenia. Časti vozidla boli nájdené 200 metrov od miesta nehody. Na mieste sa už nachádza aj sanitka.

 

V hlavnom meste podobne ako na väčšine územia Slovenska prevláda od obedných hodín husté sneženie. Doprava je obmedzená aj pre zníženú viditeľnosť.

Správu budeme aktualizovať!
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona