V Bratislave došlo k zrážke trolejbusu a auta,ľudia utrpeli ľahšie zranenia

NETKY.SK • 10 Júl 2016, 15:04 • 2 min
V Bratislave došlo k zrážke trolejbusu a auta,ľudia utrpeli ľahšie zranenia

BRATISLAVA - Bratislavskí hasiči momentálne zasahujú pri dopravnej nehode trolejbusu a osobného auta na Palisádach v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Zranili sa podľa nich tri osoby. Zdravotní záchranári hovoria priebežne o štyroch ľahko zranených ľuďoch. Všetci sú pri vedomí.

 

"Na mieste sme im poskytli bezodkladnú prednemocničnú zdravotnú starostlivosť," povedal pre TASR hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) Andrej Hirjak. Ešte stále sú tam i hasiči s technikou. TASR o tom informovalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

 

Čelne zraziť s autom sa mal podľa hovorkyne Dopravného podniku Bratislava (DPB) Adriany Volfovej trolejbus číslo 203. "Vodič je v poriadku, v trolejbuse sa ľahšie zranili dvaja cestujúci," povedala pre TASR.

 

Pre nehodu odklonili na mieste dopravu. Linka číslo 203 a 208 je otáčaná na Hodžovom námestí. Linka 207 premáva odklonom z Hodžovho námestia cez Štefánikovu, Pražskú, Hroboňovu a od Búdkovej na svoju trasu. Odklon linky 207 je obojsmerný. V úseku Vojenská nemocnica - Valaška - Búdková - Mudroňova - Šuleková a späť je zabezpečená náhradná doprava.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies