V Bratislave došlo k nehode, účastníkom bolo opäť policajné vozidlo

NETKY.SK • 3 Február 2016, 18:26 • 2 min
V Bratislave došlo k nehode, účastníkom bolo opäť policajné vozidlo

BRATISLAVA - Celková škoda 11.000 eur bola spôsobená pri dnešnej dopravnej nehode, ku ktorej došlo krátko pred 16.00 h na križovatke bratislavských ulíc Karadžičova a Záhradnícka. Do kolízie sa dostalo policajné a civilné vozidlo.

slovakia

left justify in out

Vodič hliadky Policajného zboru za použitia zvláštneho výstražného svetelného a zvukového zariadenia viedol služobné motorové vozidlo zn. VW Golf po Karadžičovej ulici, smerom na Mlynské Nivy. Pri prechádzaní križovatky na červený signál svetelnej signalizácie pre smer jazdy služobného motorového vozidla došlo k stretu s osobným autom zn. Mazda (EVČ BA), ktoré viedol vodič na zelený signál svetelnej signalizácie, a to od Justičného paláca smerom na Miletičovu ulicu.

 

Vykonanou dychovou skúškou bolo požitie alkoholických nápojov u vodičov vylúčené. Všetci traja účastníci dopravnej nehody, dvaja príslušníci polície, ako aj vodič osobného motorového vozidla zn. Mazda, boli na mieste jednorazovo ošetrení. Jedného z policajtov následne previezli do jednej z bratislavských nemocníc.

 

Škodu spôsobenú dopravnou nehodou predbežne vyčíslili na 8000 eur na policajnom aute a 3000 eur na civilnom vozidle. Ďalšie okolnosti a príčiny dopravnej nehody sú predmetom šetrenia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies