V Bratislave dnes otvárajú nové nákupné centrum Bory Mall

NETKY.SK • 13 November 2014, 09:52 • 2 min
V Bratislave dnes otvárajú nové nákupné centrum Bory Mall

BRATISLAVA – V Bratislave dnes otvárajú nové nákupné centrum. Bory Mall vyrástlo v západnej časti hlavného mesta medzi Lamačom a Devínskou Novou Vsou a developérska odnož finančnej skupiny Penta doň vložila vyše 150 miliónov eur. Nákupné centrum ponúka 196 obchodov, kaviarní a reštaurácií.

slovakia

left justify in out

Ako informoval riaditeľ nákupného centra Milan Klégr, plocha Bory Mall predstavuje viac ako 54.000 štvorcových metrov. Návštevníci v komplexe nájdu obchody s oblečením, športovými potrebami, spotrebnou elektronikou, kníhkupectvo, detský svet, supermarket, fitness centrum, polikliniku či pobočku pošty.

 

Pre návštevníkov je pripravených vyše 2400 parkovacích miest, k centru bude jazdiť aj kyvadlová doprava. Na jar budúceho roka plánujú v Bory Mall otvoriť tiež vonkajší detský zábavný park a 12 kinosál.

 

Výstavba Bory Mall sa začala v januári 2013 a je súčasťou prvej etapy novej mestskej štvrte BORY. Hlavné mesto chce v budúcnosti do lokality predĺžiť aj električkovú trať z Dúbravky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies