V Bratislave chytili muža, ktorý prepadával dôchodcov

NETKY.SK • 4 Január 2017, 10:09 • 2 min
V Bratislave chytili muža, ktorý prepadával dôchodcov

BRATISLAVA - Policajti odhalili lupiča, ktorý v hlavnom meste prepadával starších ľudí. Štyridsaťročný Bohuslav už čelí obvineniam z lúpeže.

slovakia

left justify in out

Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, Bratislavčana zadržala hliadka v utorok v mestskej časti Vrakuňa počas bežnej služby. Hneď druhý januárový deň na Ulici Andreja Mráza v bratislavskom Ružinove prepadol 80-ročnú starenku. Zhodil ju na zem a obral o kabelku. Dôchodkyňa utrpela poranenie nosa, ošetrili ju záchranári. Páchateľ jej spôsobil asi stoeurovú škodu.

 

Predposledný decembrový deň v podchode Prievozská - Bajkalská sa jeho obeťou stala 78-ročná žena. Aj v tomto prípade ju obral o kabelku. Dôchodkyňa skončila s odreninou na čele a 40-eurovou škodou.

 

Za tieto činy mu hrozí trest na sedem až dvanásť rokov. Či má na svedomí aj iné prepadnutia, policajti zisťujú. Vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho vzatie do väzby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies