V Bratislave bude konferencia o živote bez odpadu

NETKY.SK • 10 Apríl 2018, 06:00 • 2 min
V Bratislave bude konferencia o živote bez odpadu

BRATISLAVA - Prvá celodenná slovenská konferencia o živote bez odpadu chce Slovákov nasmerovať k zníženiu množstva vyprodukovaného odpadu a jeho lepšiemu zhodnocovaniu.

slovakia

left justify in out

Uskutoční sa 5. mája v aule Ekonomickej univerzity v Bratislave a je určená pre širokú verejnosť, samosprávy aj tvorcov legislatívy o odpadoch.

 

"Možno si myslíte, že na to, aby ste dokázali zredukovať odpad, sa budete musieť obmedzovať, žiť v lese ako hipisák alebo si myslíte, že to bude stáť priveľa času a peňazí. Na podujatí Slovakia Going Zero Waste vyvrátime všetky mylné predstavy, ktoré možno o bezodpadovom živote máte," odkázala Slovákom Bea Johnson, autorka knihy Domácnosť bez odpadu a jedna z tvárí celosvetového hnutia Zero Waste.

 

Okrem nej na konferencii vystúpi 12 rečníkov v troch tematických blokoch - Bezodpadovosť v každodennom živote, Ako neplytvať jedlom a Cirkulárna ekonomika/Zero Waste v biznise. Počas prestávok medzi prednáškami na návštevníkov čaká množstvo aktivít, vrátane možnosti kompletných bezobalových nákupov a konzultačnej zóny, kde budú môcť prebrať s odborníkmi svoje otázky ohľadne bezodpadovosti na danú tému.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona