V Bratislave bude 16. júna pochod proti rakovine prsníka

NETKY.SK • 24 Apríl 2012, 11:02 • 2 min
 V Bratislave bude 16. júna pochod proti rakovine prsníka

V Bratislave bude 16. júna pochod proti rakovine prsníka - Life style Bratislava sa v sobotu 16.

slovakia

left justify in out

img

Bratislava sa v sobotu 16. júna stane dejiskom 4. ročníka Avon pochodu proti rakovine prsníka. Charitatívne podujatie symbolizuje vyjadrenie podpory v boji proti rakovine prsníka, jeho cieľom je získavanie finančných prostriedkov určených na projekty zamerané na boj proti tomuto ochoreniu a tiež vyjadruje spolupatričnosť ženám, ktoré s týmto krutým ochorením bojujú. "Minulý rok vyrazilo do bratislavských ulíc viac ako 4000 pozitívne naladených ľudí odhodlaných podporiť boj proti rakovine prsníka. Veríme, že tento rok sa ľudia v sobotu 16. júna vydajú do ulíc hlavného mesta ešte vo väčšom počte a vyjadria tak podporu všetkým ženám, ktoré bojujú s touto zákernou chorobou,“ uviedla vedúca oddelenia PR a reklamy Avon Cosmetics Andrea Macáková.

Vstupenkou na akciu je „Tričko proti rakovine prsníka“, ktorého kúpou prispieva každý pochodujúci na boj proti rakovine prsníka. Záujemcovia a záujemkyne si ho môžu zakúpiť prostredníctvom Avon Lady, objednať si ho cez webovú stránku www.zdraveprsia.sk alebo zakúpiť priamo na mieste od 13:00. Tričko je v ponuke v dámskej aj pánskej verzii za 14,99 eur. Dámske tričko pre tento ročník Avon pochodu exkluzívne navrhla známa česká módna dizajnérka Taťána Kovaříková. Pružný materiál a variabilný strih v univerzálnej veľkosti umožní nosiť rovnaké tričko každej žene dokonca v troch variáciách - ako šaty, tuniku alebo tričko.

Program Avon pochodu s registráciou účastníkov sa začne o 13:00 na námestí pri Eurovea Galleria. Slávnostný štart je naplánovaný na 15:00. Trasa povedie cez Vajanského nábrežie, Hviezdoslavovo námestie, Mostovú ulicu a Vajanského nábrežie späť k Eurovea Gallerii.

Na zúčastnených čaká bohatý sprievodný program na štarte aj v cieli pochodu a stretnutie so známymi osobnosťami slovenského spoločenského života, ktoré sú tvárami projektu proti rakovine prsníka. Avon pochod svojou účasťou podporia Ada Straková, Nora Beňačková, Alena Heribanová, Beáta Dubasová, Henrieta Mičkovicová, Hana Rapantová, Karin Habšudová, Jana Kirschner, Petra Polnišová, Zlatica Puškárová, Martin Pyco Rausch, Maroš Kramár a Braňo Bruno Ciberej. V rámci programu sa predstavia Zuzana Smatanová, skupina Vidiek, Beáta Dubasová, Zdenka Predná, skupiny Funkiez, RetroAction a bubnová šou Campana Batucada.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona