V Bratislave bolo rušno: Jeden hrozil streľbou, ďalší strieľal

NETKY.SK • 28 Máj 2013, 10:36 • 2 min
V Bratislave bolo rušno: Jeden hrozil streľbou, ďalší strieľal

BRATISLAVA - Ozbrojeného muža posilneného alkoholom zadržali v pondelok večer policajti na bratislavskom Račianskom mýte.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný muž sa so zbraňou v ruke vyhrážal streľbou, privolaní policajti ho našli sedieť na lavičke. Bratislavčan mal zbraň za opaskom. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková, pri zadržaní kládol aktívny odpor, na policajnom oddelení mu namerali 1,94 promile alkoholu. Zadržaný muž skončil v policajnej cele, je podozrivý z výtržníctva. Zbraň poputovala na expertízu, podľa doterajších zistení však nebola funkčná. Oficiálne to však môže potvrdiť až znalecké skúmanie.

Strieľalo sa však na križovatke ulíc Hradská - Estónska v bratislavskej Vrakuni. Skončila sa tak hádka dvoch mladých mužov. Dvadsaťtriročný Bratislavčan vystrelil z plynovej zbrane na 19-ročného mladíka. Toho na mieste ošetrili záchranári. Strelec je podozrivý zo spáchania priestupku proti občianskemu spolunažívaniu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies