V Bratislave a Senci sa uskutoční európsky trénerský workshop

NETKY.SK • 18 September 2015, 16:26 • 2 min
V Bratislave a Senci sa uskutoční európsky trénerský workshop

BRATISLAVA - V Bratislave a v Senci sa uskutoční v dňoch 21. - 22. septembra európsky trénerský futbalový workshop.

slovakia

left justify in out

"Ide v poradí o 11. ročník workshopu vzdelávania trénerov UEFA, ktorý sa organizuje vždy v inej členskej krajine UEFA. Naposledy tomu tak bolo v Budapešti," informoval v piatok na tlačovej konferencii v press roome Slovenského futbalového zväzu (SFZ) jeho generálny sekretár Jozef Kliment.

 

"Prítomní budú zástupcovia všetkých 54 členských krajín UEFA, administratívy UEFA a ľudia z komisií UEFA, spolu takmer 200 účastníkov z celej Európy. Ide o splnenie ďalšieho nášho cieľa, ktorý sme si definovali - snažiť sa každý rok usporiadať nejaké podujatie UEFA na Slovensku. Takto sa nám podarilo zorganizovať finálový turnaj UEFA hráčov do 17 rokov. Budúci rok budeme hostiteľmi finálového turnaja UEFA dievčat do 19 rokov a v roku 2018 sa u nás uskutoční kogres UEFA."

 

Jedným z prednášateľov bude aj technický riaditeľ SFZ Ján Greguš. "Máme príležitosť prezentovať naše aktivity vzdelávania trénerov pred celou Európou. Budem mať prednášku na tému 'Filozofia hry mládežníckych reprezentačných tímov', kde poukážem na slabé a silné stránky s cieľom vychovávať top hráčov pre seniorskú reprezentáciu."

 

Prezentovať sa budú aj asistent trénera reprezentácie SR A Štefan Tarkovič a tréner reprezentácie SR do 19 rokov Milan Malatinský. V Národnom tréningovom centre v Senci v modelovaných situáciách budú priamo na ihrisku pôsobiť hráči reprezentácie SR do 15 a 18 rokov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies