V Bratislave a okolí hlásia vodiči zhustenú premávku

NETKY.SK • 4 September 2017, 09:11 • 2 min
V Bratislave a okolí hlásia vodiči zhustenú premávku

BRATISLAVA - Vodiči v Bratislave a jej okolí hlásia aktuálne zhustenú premávku.

slovakia

left justify in out

Stella centrum informuje, že so zápchami treba počítať v Bratislave na Karloveskej ulici - v smere do centra mesta. Taktiež aj na Podunajskej, pred kruhovým objazdom, v smere z Podunajských Biskupíc. Zhustená premávka je aj na bratislavskom diaľničnom obchvate, v smere od Avionu po Prístavný most a na výjazdoch na Prístavný most, v smere z Petržalky.

 

Zelená vlna RTVS hlási nehodu pred Sencom v smere z Viničného i nehodu na diaľnici D1 pri Senci smerom do Trnavy. V Bratislave na Ivanskej ceste je pokazené železničné priecestie, a preto treba rátať so zdržaním.

 

S kolónami musia podľa Stella centra vodiči počítať aj na starej Seneckej ceste, pred Ivankou pri Dunaji, v smere do Bratislavy, v Senci na hlavných ťahoch či na diaľnici D1 pri Blatnom, v smere do Bratislavy.

 

Zhustenú premávku hlásia aj z ďalších častí Slovenska, a to na vjazde do Čadce, v smere zo Svrčinovca. Za Krásnom nad Kysucou, v smere do Kysuckého Nového Mesta a v Košiciach, na Prešovskej ceste v smere do mesta. Zelená vlna RTVS hlási viacero nehôd, a to za obcou Strečno smerom do Žiliny, v Martine na Jilemnického či medzi Štefanovom nad Oravou a Tvrdošínom.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies