V bránke Slovana dostane proti Minsku možnosť Kopřiva

NETKY.SK • 10 September 2013, 14:03 • 2 min
V bránke Slovana dostane proti Minsku možnosť Kopřiva

BRATISLAVA - V bránke Slovana Bratislava dostane v utorňajšom stretnutí na ľade Dinama Minsk prvýkrát v Kontinentálnej hokejovej lige príležitosť Miroslav Kopřiva.

slovakia

left justify in out

V prvých dvoch dueloch v Donecku (2:4) a v Moskve proti Spartaku (0:5) chytal Jaroslav Janus. Zmeny nastali aj v zložení obranných dvojíc. Pre zranenie nebude hrať Tomáš Mojžíš, v zostave sa objaví Vladimír Mihálik. Najvyšší muž KHL nastúpi po boku Zdeňka Kutláka. S Martinom Štajnochom zasa bude hrať Jonathan Sigalet.

V útoku sa k Máriovi Bližňákovi a Michelovi Miklíkovi vracia do prvej formácie Michal Vondrka, na krídle štvrtej bude hrať s Markom Daňom a Tomášom Mikúšom zasa Martin Bakoš. Súboj medzi Dinamom Minsk a Slovanom sa začína o 18.00 h. 

Zostava Slovana na zápas s Dinamom Minsk: 
Kopřiva (Janus) - Sersen, Škoula, V. Mihálik, Kutlák, Sigalet, Štajnoch - Miklík, Bližňák, Vondrka - Kukumberg, J. Mikúš, Bartovič - Netík, Ölvecký, L. Hudáček - M. Daňo, T. Mikúš, Bakoš - R. Mráz, Kolena 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies