V Bošanoch horela strecha maštale

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 11:28 • 2 min
V Bošanoch horela strecha maštale

BOŠANY - V areáli poľnohospodárskeho družstva v Baštíne, časti Bošian v okrese Partizánske horela v utorok (29.3.) podvečer strecha maštale. Pri požiari zasahovali štyria hasiči z Partizánskeho s dvoma kusmi techniky, informoval dnes TASR hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

slovakia

left justify in out

"Požiarom bola zasiahnutá časť strechy v rozsahu asi 25 metrov štvorcových, ktorú sa snažili uhasiť zamestnanci družstva a súčasne z postihnutého objektu vyvádzali ustajnený dobytok," uviedol Petrík.

 

Priblížil, že zasahujúci hasiči nasadili na lokalizáciu požiaru jeden vysokotlaký prúd, postupne rozoberali poškodené časti strechy a likvidovali skryté lokálne ohniská. "Po uhasení požiarisko skontrolovali a odovzdali zástupcovi družstva," doplnil.

 

Na miesto udalosti sa dostavili aj riadiaci dôstojník a zisťovateľ príčin vzniku požiarov z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Partizánskom. "Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania," uzavrel Petrík.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona