V boji o nomináciu na Oscara za masky ostalo sedem filmov

NETKY.SK • 15 December 2013, 10:27 • 2 min
V boji o nomináciu na Oscara za masky ostalo sedem filmov

BRATISLAVA - Členovia sekcie masiek filmovej Akadémie vyberú trojicu nominovaných 11. januára, pričom nominácie v 86. ročníku udeľovania Oscarov zverejnia 16. januára.

slovakia

left justify in out

 Americká Akadémia filmových umení a vied zverejnila na svojej oficiálnej webstránke zoznam siedmich filmov, ktoré zostali v boji o nomináciu na Oscara v kategórii masiek. Dostali sa naň snímky Špinavý trik, Dallas Buyers Club, Veľký Gatsby, Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc, Hry o život: Skúška ohňom, Jackass Presents: Bad Grandpa a Osamelý jazdec. V sobotu 11. januára si členovia sekcie masiek Akadémie pozrú desaťminútové ukážky z vybraných filmov a hlasovaním následne rozhodnú o troch nominovaných snímkach.

Nominácie v 86. ročníku udeľovania Oscarov vyhlásia 16. januára. Slávnostné udeľovanie prestížnych cien sa bude konať 2. marca v hollywoodskom Dolby Theatre. V úlohe moderátorky sa už po druhý raz predstaví Ellen DeGeneres. 


Shortlist filmov, ktoré sa uchádzajú o nomináciu na Oscara v kategórii masiek, ako ho zverejnila webstránka www.oscars.org: 
Špinavý trik 
Dallas Buyers Club 
Veľký Gatsby 
Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc 
Hry o život: Skúška ohňom 
Jackass Presents: Bad Grandpa 
Osamelý jazdec 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies