V Bešeňovej budú najkrajšie ženské telá

NETKY.SK • 5 Júl 2013, 07:40 • 2 min
V Bešeňovej budú najkrajšie ženské telá

BEŠEŇOVÁ- Hneď na druhý deň sa pokračuje v zdravom životnom štýle, pretože sa bude hýbať celá Bešeňová v zumba rytmoch.

slovakia

left justify in out

12. júla budú v GINO PARADISE Bešeňová tie najkrajšie ženské telá. Bude sa tam totiž hľadať Miss fitness GINO PARADISE Bešeňová. Do poroty sa bude hľadať aj jeden muž z areálu, ktorý môže ovplyvniť hodnotenie a výsledky. Následne sa predstavia fitnessky v povinných kolách a figúrach. Nakoniec sa v exhibícii predstavia najkrajšie z najkrajších.

Celá show bude skutočne pastvou pre oči. Samozrejme sa návštevníci nebudú na fitnessky len pozerať, ale môžu sa o zdravom životnom štýle fitnessiek aj porozprávať priamo s majsterkami sveta a Európy s Karin Antovskou a Jankou Majerníkovou. 

Hneď v sobotu sa v zdravom životnom štýle pokračuje. V areáli sa pripravuje ďalšia športová akcia – Zumba fitness master class, ktorá bude 13. Júla. Zumba sa bude precvičovať od rána počas celého dňa pri bazénoch pod taktoukou „zumba mamy“ Daniely Čavojec Česnekovej. Danka si spomína na prvý ročník: „Minulé leto to bola skvelá akcia s neuveriteľnou atmosférou, možno aj preto, že sa zapájalo veľa ľudí z areálu, a to nielen ženy. Takáto akcia je atraktívna predovšetkým kvôli prostrediu, aké GINO PARADISE Bešeňová ponúka. Už sa veľmi teším na všetkých 13. júla. Registrovať sa môžete na marketing@ginoparadise.sk“, dodala.

Toto leto je výnimočné, pretože sa návštevníci môžu zapojiť do súťaží o hodnotné ceny. Najpríťažlivejšou súťažou je súťaž „Vyhraj Mercedes-Benz na víkend s plnou nádržou“. Zapojiť sa môže každý dospelý návštevník, ktorý si zakúpi vstup Business Plus alebo VIP Plus, na bloček vypíše povinné údaje, bloček stačí už len hodiť do označenej urny pri vystavenom Mercedese-Benz v areáli.

Počas celého leta a týchto skvelých akcií sa o zábavu postará profesionálny animačný tím. A to najlepšie nakoniec, celé leto sa súťaží o auto na víkend, dovolenky a o super ceny. Viac nawww.ginoparadise.sk



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies