V berlínskej nemocnici vraždil 72-ročný ťažko chorý občan z nemeckej metropoly

NETKY.SK • 26 Júl 2016, 21:42 • 2 min
V berlínskej nemocnici vraždil 72-ročný ťažko chorý občan z nemeckej metropoly

BERLÍN - Ťažko chorý 72-ročný občan Berlína zastrelil dnes pri rozhovore v priestoroch Nemocnice Benjamina Franklina v berlínskej štvrti Steglitz 55-ročného čeľustného ortopéda, ženatého otca dvoch detí. Útočník a obeť boli krátko pred zločinom sami v izbe, takže vražda sa odohrala bez očitých svedkov.

slovakia

left justify in out

Jej motívy zostávajú naďalej zahalené rúškom tajomstva, aj keď vyšetrovatelia už v skorom štádiu skúmania prípadu oznámili, že nemajú žiadne indície naznačujúce islamistické alebo iné teroristické pozadie.

 

Útočník, ktorý krátko po čine dejisko zločinu opustil a spáchal samovraždu, bol ešte v pondelok pacientom nemocnice. Zatiaľ nie je zrejmé, či dnes prišiel do zariadenia opäť ako pacient alebo už s úmyslom vraždiť.

Postreleného lekára kolegovia prakticky neodkladne operovali, avšak život mu už nedokázali zachrániť.

Prípadu sa intenzívne venuje kriminálna polícia.

 

Berlínsky senátor pre zdravotníctvo Mario Czaja hovoril v reakcii o nepochopiteľne podlom a strašnom čine, ktorý sa nás všetkých hlboko dotýka.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies