V Berlíne postavili ilegálny pomník obetiam islamského terorizmu. Radnica ho odstránila bleskurýchlo

NETKY.SK • 20 December 2017, 12:17 • 2 min
V Berlíne postavili ilegálny pomník obetiam islamského terorizmu. Radnica ho odstránila bleskurýchlo

Pomník v Berlíne, ktorý včera narýchlo vyrástol pri Brandenburskej bráne, je preč. Postavili ho ako spomienku na obete islamského terorizmu a nielen akéhosi bezmenného terorizmu, ako spomínali nemeckí politici na mieste rok starého činu. Po pár hodinách ho odstránili na príkaz berlínskej radnice.

slovakia

left justify in out

Pamätník postavili Identitári, ktorí vyzvali, aby ľudia priniesli na miesto sviečky, fotky a kvety, pretože ich radnica dala odstániť. "Je zrejmé, že sa znovu kladie dôraz na politickú korektnosť a štát sa nechce zoberať tým, že zobrazené obete sú výsledkom falošnej politickej ideológie," napísali na svojej sociálnej stránke. 

 

O dve hodiny neskôr už len skonštatovali, že berlínska radnica pomník za pomoci ťažkej techniky odstránila, čím sa aj pochválila na Twitteri.

 

Keby nejaká ľavicová organizácia postavila pomník migrantom utopeným v Stredozemnom mori, radnica tam ešte pošle policajnú ochranku, myslí si server Sredoevropan.cz, ktorý o celej udalosti priebežne informoval.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies