V Berlíne a Brandenbursku zadržali trojicu drogových dílerov

NETKY.SK • 6 December 2017, 16:24 • 2 min
V Berlíne a Brandenbursku zadržali trojicu drogových dílerov

BERLÍN - Nemecká polícia zadržala v Berlíne a v Brandenbursku troch predpokladaných drogových dílerov a pri následných domových prehliadkach zaistila takmer 180 kilogramov drog, predovšetkým hašiša a marihuany.

slovakia

left justify in out

Ako informoval v stredu internetový server rbb24 s odvolaním sa na policajné zdroje, kriminalisti najskôr predpoludním zadržali v berlínskej štvrti Schöneberg dvojicu mužov vo veku 38 rokov a neskôr o štyri roky staršieho podozrivého v brandenburskom mestečku Blankfenfeld-Mahlow.

 

Pri spomínaných prehliadkach našli policajti aj tisícky eur v hotovosti pochádzajúce zrejme z predaja narkotík a nabitú strelnú zbraň. V garáži v berlínskej štvrti Moabit sa našli drogy zabalené na ďalší predaj, a to nielen hašiš a marihuana, ale aj amfetamíny a kokaín. Zadržaniu predchádzalo intenzívne vyšetrovanie polície, ktorá ešte pátra po štvrtom podozrivom.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies