V Belize sa pohybuje ďalší hľadaný Slovák

NETKY.SK • 26 September 2012, 08:15 • 2 min
V Belize sa pohybuje ďalší hľadaný Slovák

V Belize sa pohybuje ďalší hľadaný Slovák - Krimi Po Karolovi Mellovi našiel podľa informácií denníka Nový čas útočisko v karibskom Belize ďalší hľadaný Slovák. Noviny v dnešnom vydaní informujú, že v Belize sa nachádza Viliam Mišenka, obvinený v piatich

slovakia

left justify in out

img

Po Karolovi Mellovi našiel podľa informácií denníka Nový čas útočisko v karibskom Belize ďalší hľadaný Slovák. Noviny v dnešnom vydaní informujú, že v Belize sa nachádza Viliam Mišenka, obvinený v piatich prípadoch vrážd a v prípade krádeže viac ako päť miliónov eur. Mišenka by dokonca mal byť v Belize Mellovým susedom.
      Denník cituje svoj zdroj z ostrova, ktorý uviedol, že Mišenka podniká s realitami a je spoločníkom v internetovej kaviarni. O jeho pobyte v Belize by mali byť podľa denníka informované miestne policajné orgány i slovenská polícia. Denník tvrdí, že policajti v Belize čakajú na pokyn zo Slovenska, aby mohli Mišenku zadržať. Policajná hovorkyňa Denisa Baloghová pre denník uviedla, že polícia v tomto prípade robí všetko, čo jej zákon v tejto oblasti umožňuje. Konkrétnejšie informácie neposkytla, odvolala sa na taktiku pátracej činnosti. Podľa Baloghovej bude polícia informovať verejnosť až potom, keď Mišenku zadržia.
      Nový čas pripomína, že Mišenka a Mello figurujú ako obvinení v rovnakých prípadoch, ide o vraždu Petra Čongrádyho a vraždu Jozefa Gudábu. Podľa denníka sa Mišenka s Mellom stretli už minulý rok v júli v Kosove.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona