V Belgicku zadržali policajta, ktorý plánoval dvojnásobnú vraždu

NETKY.SK • 27 September 2016, 15:44 • 2 min
V Belgicku zadržali policajta, ktorý plánoval dvojnásobnú vraždu

BRUSEL - Belgického policajta prichytili pri nákupe zbraní a výbušnín, ktoré chcel použiť na zavraždenie partnerov svojich bývalých priateliek. Informoval o tom dnes belgický denník Le Soir.

slovakia

left justify in out

Zatknutý policajt Thomas V. je podľa denníka členom špeciálnej regionálnej policajnej jednotky v meste Charleroi. Tamojšia prokuratúra to potvrdila a zadržaného 35-ročného muža obvinila z nedovoleného dovozu zbraní a z plánovania dvojnásobnej vraždy.

 

Policajta v pondelok podrobili výsluchu. Ukázalo sa, že muž kupoval zbrane na takzvanom temnom webe. Je to časť internetového sveta, kam bežní používatelia nemajú prístup a kde sa dajú pod rúškom anonymity kúpiť napríklad zbrane alebo drogy.

 

Belgický denník La Derniere Heure priniesol informáciu, že u obvineného policajta objavili aj tajný denník. Mal v ňom detailne spísané svoje zámery: plánoval zabiť súčasných partnerov svojich dvoch bývalých priateliek. Zatknutého údajne trápia psychické problémy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona