V Belehrade sa poriadne iskrilo! Po derby zápase zatkli desiatky výtržníkov

NETKY.SK • 14 December 2017, 15:30 • 2 min
V Belehrade sa poriadne iskrilo! Po derby zápase zatkli desiatky výtržníkov

BELEHRAD - Polícia v Srbsku zatkla 26 ľudí po masívnej bitke medzi futbalovými fanúšikmi belehradských mestských rivalov Partizanu a Crvenej zvezdy, pri ktorej sa zranilo prinajmenšom 20 ľudí.

slovakia

left justify in out

Podľa polície sú medzi zadržanými po stredajšom ligovom zápase tamojšej najvyššej domácej futbalovej súťaže, ktorý sa skončili nerozhodne 1:1, aj ľudia zo zahraničia, konkrétne krajiny však nešpecifikovala. Bitka vypukla po strete dvoch rivalizujúcich fanúšikovských skupín Partizanu.

 

Niekoľko ľudí utrpelo zranenia hlavy a popáleniny od zapaľovania ohňov. Niektorých fanúšikov vyzlečených donaha vyviedli z tribún po zásahu poriadkovej polície, ktorá použila donucovacie prostriedky - obušky.

Strety medzi Partizanom a CZ patria medzi prejavy najvyššej intenzity v rámci futbalovej rivality. Po 22. kolách je na čele srbskej ligy Crvena zvezda so ziskom 57 bodov, druhý Partizan zaostáva o 9 bodov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies