V bazéne herečky Demi Moore sa utopil muž

NETKY.SK • 20 Júl 2015, 06:39 • 2 min
V bazéne herečky Demi Moore sa utopil muž

LOS ANGELES - V bazéne patriacom k domu, ktorý v Los Angeles vlastní americká herečka Demi Moore, sa v nedeľu ráno nešťastnou náhodou utopil 21-ročný muž. Oznámil to denník Los Angeles Times s odvolaním sa na miestneho koronera.

slovakia

left justify in out

"Som v úplnom šoku," reagovala 52-ročná herečka vo vyhlásení, ktoré podľa agentúry AP zverejnila jej hovorkyňa. Moore v ňom ďalej uviedla, že práve teraz, keď dostala túto "zdrvujúcu správu", sa nachádza mimo USA, kam išla za svojimi dcérami na oslavu narodenín.

 

Herečka označila incident, ku ktorému došlo na večierku zorganizovanom jej asistentom, za "nepredstaviteľnú tragédiu". "Moje srdce je s rodinou a priateľmi tohto mladého muža," dodala.

 

Losangeleská polícia prišla na miesto krátko po piatej hodine ráno miestneho času na základe telefonátu na núdzovú linku 911. Následne bol mladík vyhlásený za mŕtveho.

 

Utopený muž bol identifikovaný ako Edenilson Steven Valle. Počas večierka zmizol na desať alebo 15 minút, potom jeho bezvládne telo nenašli plávať v bazéne.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies