V Bayerne to napriek triumfu nad Dortmundom vrie, Guardiola hľadá špióna!

NETKY.SK • 25 November 2013, 10:47 • 2 min
V Bayerne to napriek triumfu nad Dortmundom vrie, Guardiola hľadá špióna!

BERLÍN - Napriek jasnému triumfu 3:0 v sobotňajšom bundesligovom šlágri na ihrisku Borussie Dortmund to v nemeckom futbalovom klube Bayern Mníchov vrie.

slovakia

left justify in out

Nahnevaný kouč Pep Guardiola namiesto osláv hľadá medzi hráčmi špióna, ktorý podľa neho vynáša z kabíny interné taktické pokyny.

"Je úplne jedno kto to je, budú padať hlavy," cituje denník Bild slová rozčúleného Guardiolu smerom k hráčom po víťazstve v Dortmunde. Španielsky tréner sa nedokáže zmieriť s tým, že pred dôležitým stretnutím na ihrisku najväčšieho konkurenta sa jeho taktické plány objavili v médiách. "Vyhodím ho. Viac už podo mnou hrať nebude!"

Šéf exekutívy bavorského veľkoklubu Karl-Heinz Rummenigge existenciu špióna v kabíne potvrdil a vyzval ho, aby s vynášaním informácií skončil. V opačnom prípade mu hrozia sankcie zo strany vedenia. "Určite nebudeme vinníka zisťovať cez Národnú bezpečnostnú agentúru. Ale radím mu, aby s tým prestal, inak bude mať vážny problém nielen s Pepom Guardiolom, ale s celým klubom," zdôraznil Rummenigge pre televíziu Sky.

Úradujúci víťaz Ligy majstrov Bayern zažíva pod Guardiolom úspešnú sezónu. Bundesligu vedie so štvorbodovým náskokom, v Lige majstrov sa prebojoval do vyraďovacej fázy a s výnimkou neúspechu v boji o nemecký Superpohár je zatiaľ vo všetkých súťažiach bez prehry. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies