V Bayerne sa bude diskutovať o zredukovaní kádra

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 09:37 • 2 min
V Bayerne sa bude diskutovať o zredukovaní kádra

MNÍCHOV - Nový tréner nemeckého futbalového Bayernu Mníchov Pep Guardiola sa stretne so športovým riaditeľom Matthiasom Sammerom a prezidentom Karlom-Heinzom Rummeniggem a spolu budú diskutovať o zredukovaní hviezdami nabitého kádra.

slovakia

left justify in out

Udeje sa tak po sobotňajšom stretnutí nemeckého Superpohára proti Borussi Dortmund. Bayern v stredu zvíťazil v Allianz Arene v prípravnom dueli nad FC Barcelona 2:0 pred 71 137 divákmi.

Do začiatku najvyššej nemeckej súťaže I. bundesligy zostávajú dva týždne a Guardiola má k dispozícii 10 reprezentačných stredopoliarov. "Budeme sa o tom baviť po Superpohári, stále spoznávame hráčov. Niektorí vedia hrať na viacerých postoch. Mám rád hráčov, ktorí sú flexibilní a hodia sa do rôznych systémov. Toni Kroos sa premiestnil na pozíciu defenzívneho stredopoliara, snažím sa riešiť veci a chcem ich vyskúšať v týchto prípravných dueloch," povedal španielsky kormidelník Bavorov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies