V Bayerne nechcú o odchode Götzeho počuť, Sammer: Má našu dôveru

NETKY.SK • 18 August 2015, 15:24 • 2 min
V Bayerne nechcú o odchode Götzeho počuť, Sammer: Má našu dôveru

BERLÍN - V nemeckom futbalovom klube Bayern Mníchov sú znepokojení otázkami týkajúcimi sa eventuálneho odchodu ofenzívneho stredopoliara Maria Götzeho.

slovakia

left justify in out

"Môžeme sa dohodnúť na jednej veci? Nechajte hrať Maria futbal," odkázal športový riaditeľ úradujúceho bundesligového šampióna Matthias Sammer. Dohady o Götzeho odchode z Bayernu sa zintenzívnili po tom, čo dve sezóny v bavorskom klube nemá miesto v zostave trénera Pepa Guardiolu. "Mario má našu dôveru. Nechajte toho chlapca v pokoji si robiť svoju prácu a tou je futbal," dodal rezolútne Sammer po pondelňajšom prípravnom zápase, v ktorom Bayern zvíťazil nad Dynamom Drážďany 3:1.

 

Dvadsaťtriročný Götze v minulej sezóne odohral plnú minutáž iba v šestnástich z celkového počtu 34 bundesligových zápasov. V nedávnom zápase o nemecký Superpohár proti Wolfsburgu nastúpil len na niekoľko minút a minulý víkend v ligovej ouvertúre proti Hamburgu zasiahol do hry až v druhom polčase.

 

Samotný hráč nechcel ohľadom svojej budúcnosti v Bayerne víriť priestor pre špekulácie. "Uvidíme, čo sa stane. Nechcem nič riešiť, iba sa sústrediť na futbal," dodal stroho autor víťazného gólu z finále vlaňajších MS.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona