V Bayerne má Schweinsteigerovo miesto zaujať Vidal

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 10:46 • 2 min
V Bayerne má Schweinsteigerovo miesto zaujať Vidal

RÍM - Vedenie nemeckého futbalového majstra Bayernu Mníchov má podľa talianskych médií eminentný záujem o služby stredopoliara Artura Vidala z Juventusu Turín.

slovakia

left justify in out

Za čílskeho reprezentanta údajne ponúka účastníkovi Serie A odstupné 35 miliónov eur.
     

Vidal by mohol v zostave bavorského tímu zaplátať dieru v strede poľa, ktorá vznikla po odchode kapitána nemeckej reprezentácie Bastiana Schweinsteigera do Manchestru United. Dvadsaťosemročný Vidal by sa tak mohol vrátiť do bundesligy, kde už hrával v rokoch 2007 - 2011 v drese Bayeru Leverkusen. Už v roku 2011 pri odchode z tíme "farmaceutov" po ňom poškuľoval Bayern, napokon dal však prednosť Juventusu, s ktorým získal štyri majstrovské tituly a v uplynulom ročníku sa prebojoval až do finále Ligy majstrov. Vidal bol aj oporou čílskej reprezentácie pri jej triumfe na nedávnom Copa America.
     

Bayern teraz čaká predsezónne turné v Číne, kam výprava odcestuje bez krídelníka Arjena Robbena. Holandského reprezentanta podľa agentúry dpa trápia svalové problémy a na tripe sa nezúčastní rovnako ako zranení Franck Ribéry, Holger Badstuber, Dante či Jan Kirchhoff.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona