V bare sme určite neprepili 150.000 dolárov, tvrdí Chára

NETKY.SK • 22 Jún 2011, 13:29 • 2 min
V bare sme určite neprepili 150.000 dolárov, tvrdí Chára

V bare sme určite neprepili 150.000 dolárov, tvrdí Chára

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejista Zdeno Chára poprel informácie zámorských médií, podľa ktorých mali hráči Bostonu na oslave zisku Stanleyho pohára spraviť účet vo výške viac než 150.000 dolárov. Chára, ktorého citoval portál espn.com, vyhlásil, že skutočná čiastka sa ani len neblíži zverejnenej sume.
      Chára sa na margo horibilnej čiastky, ktorú mali "medvede" prepiť počas sobotňajšej noci v jednom z amerických kasín, vyjadril v utorok pred slávnostným udeľovaním individuálnych ocenení NHL. "Čiastka, s ktorou sa tu operuje, je prehnaná. Všetko, čo k tomu môžem povedať je to, že sme veľmi sklamaní zo zverejňovania informácií, ktoré sú nepravdivé," uviedol bostonský kapitán.
      Médiá priniesli správu, že najväčšou položkou na účte mala byť 30-litrová fľaša šampanského v hodnote 100.000 dolárov, ktorých sa na svete vyrobilo len šesť. Podobný sekt, ale s polovičným objemom, kúpil minulý týždeň majiteľ Dallasu Mavericks svojim hráčom za titul v basketbalovej NBA. Chára skonštatoval, že vlastníci kasína venovali hráčom šampanské s tým, že sa následne na fľašu všetci podpíšu a venujú ju do dražby. "Dostali sme ten šampus a vedeli, že keď ho dopijeme, popodpisovaná fľaša poputuje do dražby. Nie som si istý, ako sa mylné informácie dostali von. Bol to prvý a jediný spoločný večer celého tímu. Začali sme bowlingom, mali nejaké občerstvenie a potom sme sa presunuli do baru. Normálne sme sa bavili, nič bláznivé," dodal.
      Chárov spoluhráč Shawn Thornton podľa denníka Boston Globe si taktiež myslí, že celá záležitosť je nafúknutá, no pripustil, že majitelia klubu boli veľmi štedrí. "O tom niet pochýb. Oslavovali sme ako sa na víťazov Stanleyho pohára patrí. Nebolo to však také zlé, ako to znie," vyhlásil.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona