V Barcelone museli evakuovať známu pláž!

NETKY.SK • 26 August 2019, 08:12 • 2 min
V Barcelone museli evakuovať známu pláž!

MADRID - Úrady v španielskom meste Barcelona evakuovali v nedeľu jednu z obľúbených miestnych pláží po varovaní, že sa tam možno nachádza výbušné zariadenie.

slovakia

left justify in out

Miestne médiá naznačujú, že ide o staré zariadenie, zrejme z čias vojny, ktoré sa nachádza pod hladinou mimo pláže.

 

Polícia v príspevku na Twitteri napísala, že policajti na pláži Sant Sebastia, vzdialenej približne kilometer od známej barcelonskej gotickej štvrti, našli "predpokladané výbušné zariadenie".

 

img

 

Tamojšia televízna stanica Beteve informovala, že príslušné orgány pláž z bezpečnostných dôvodov evakuovali a ľuďom povedali, aby do mora nevstupovali. Stanica s odvolaním sa na nemenované zdroje ďalej uviedla, že pravdepodobne ide o bombu z čias španielskej občianskej vojny.

 

Polícia nepotvrdila, z akého obdobia zariadenie pochádza, avšak dodala, že "nepochádza zo súčasnosti". Zariadenie sa nachádza pod hladinou v trojmetrovej hĺbke a zhruba 25 metrov od pláže.

 

Po evakuácii vyslali na miesto nálezu potápačov, aby výbušné zariadenie zneškodnili. Pláž bola v čase evakuácie údajne plná ľudí, pričom teploty dosahovali až 30 stupňov Celzia.

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona