V baráži o extraligu sa predstavia možno až štyri tímy

NETKY.SK • 15 Júl 2015, 09:12 • 2 min
V baráži o extraligu sa predstavia možno až štyri tímy

HRONSEK - Na hokejovom Slovensku sa možno zmení systém baráže o extraligu. Kým doteraz hrali proti sebe posledný tím najvyššej súťaže s víťazom I. ligy, na obzore je model so štyrmi účastníkmi bojov o extraligu.

slovakia

left justify in out

"Po dohode s Pro-Hokejom, s ktorým nám vypršala na konci uplynulej sezóny zmluva, bolo možné rokovať o novom systéme baráže. Je veľký predpoklad, že si finalisti prvej ligy zmerajú sily s poslednými dvoma tímami z extraligy štvorkolovo. To znamená, že každé družstvo odohrá v baráži s troma súpermi po dva zápasy doma a po dva vonku. Do extraligy z baráže postúpia dve najlepšie mužstvá," povedal na webe Slovenského zväzu ľadového hokeja prezident Združenia oddielov a klubov (ZOK) 1. hokejovej ligy Róbert Ľupták.

 

Nový ročník I. ligy sa začne 9. septembra, hrať bude dvanásť mužstiev. Nováčikmi sú Nové Zámky a Humenné, posledný ročník vyhrala Detva. Správna rada ZOK-u rokuje v spolupráci so SZĽH o generálnom partnerovi súťaže. V novom ročníku budú hracími dňami stredy a piatky. Každý z účastníkov odohrá doma aj jeden duel proti mužstvu HK Orange 20. V play-off sa bude hrať na tri víťazstvá. Informácie zverejnil web SZĽH. 

Program 1. kola I. hokejovej ligy - 9. septembra: HC 07 Prešov - MHK Humenné, HK Spišská Nová Ves - HK Trnava, HC Nové Zámky - HC 46 Bardejov, HC 07 Detva - HC Dukla Senica, HC Topoľčany - MHK 32 Liptovský Mikuláš, HK Dukla Michalovce - HK 95 Považská Bystrica 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies