V Banskobytrickom kraji majú ples aj mačky

NETKY.SK • 28 Január 2017, 16:52 • 2 min
V Banskobytrickom kraji majú ples aj mačky

ZVOLEN - Plesová sezóna vo viacerých mestách i obciach vrcholí v týchto dňoch. Mnoho plesov v Banskobystrickom kraji sa koná práve tento a na budúci víkend. Napríklad v kúpeľoch Brusno organizujú dnes 9. ročník Veľkého kúpeľného plesu.

slovakia

left justify in out

Celkom netradičný je ples mačiek. Pod názvom Benefičný ples o.z. Mačky Zvolen sa uskutoční dnes v hoteli Palace v Sliači. Ako sa píše na stránke občianskeho združenia, návštevníci môžu čakať veľa zábavy a skvelých ľudí. Príchod v maske je vítaný. Ples bude v duchu mačacích hviezd starého Hollywoodu.

 

V sobotu 4. februára bude Zvolenský mestský ples. Mestský ples bude v ten istý deň aj v podpolianskej Hriňovej a tiež v Sliači. Vo Zvolene sa uskutoční tiež ples železničiarskeho folklórneho súboru Marína, ktorý má spolu s mestským plesom najväčší ohlas i účasť. Ples bude v tento deň aj na neďalekom zámku vo Vígľaši.

 

Plesy však týmito termínmi nekončia. Napríklad v piatok 10. februára bude už 25. Reprezentačný banícky ples v Banskej Štiavnici. Jeho súčasťou je aj tradičný uvítací skok "cez kožu", typický pre banícke spolky. V sobotu 11. februára sa záujemcovia o tanec a dobrú zábavu môžu vybrať aj na Včelársky ples do Slovenskej Ľupče, Reprezentačný obecný ples do Dobrej Nivy, alebo na 21. Ples dopravcov, ktorý bude v hoteli LUX v B. Bystrici.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies