V Banskej Štiavnici prežili horor, muž ohrozoval členov svojej rodiny horľavou látkou

NETKY.SK • 21 Jún 2020, 19:11 • 2 min
V Banskej Štiavnici prežili horor, muž ohrozoval členov svojej rodiny horľavou látkou

BANSKÁ ŠTIAVNICA – Zbraňou a horľavou látkou údajne zaútočil v sobotu (20. 6.) večer na svojich rodinných príslušníkov starší muž v jednej z ubytovní v Banskej Štiavnici.

slovakia

left justify in out

O udalosti informuje na sociálnej sieti Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) Banská Bystrica.

 

„Podľa doposiaľ zistených informácií muž najskôr ohrozil život svojej bývalej manželky a neskôr aj ostatných členov rodiny, voči ktorým mal použiť strelnú zbraň. Poškodeným sa z miesta podarilo utiecť a podozrivý muž sa následne pokúsil siahnuť si na život,“ uvádza KR PZ s tým, že na miesto vtedy dorazili policajti, ktorým sa ho podarilo zadržať.

 

Dodáva, že zranené osoby boli prevezené do nemocnice. „Šlo o bývalú manželku podozrivého a jeho syna. Žene spôsobil vážne zranenia tým, že ju mal poliať neznámou horľavou látkou a synovi spôsobil strelné poranenie,“ konkretizovalo KR PZ, podľa ktorého sa podozrivý iba nedávno vrátil z výkonu trestu odňatia slobody, kde si odpykával trest za týranie blízkej a zverenej osoby.

 

Zbraň, ktorú údajne pri čine použil, nemal podľa polície v legálnej držbe. „Krajský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu a zločin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. V súčasnosti v prípade prebiehajú procesné úkony a podrobnejšie informácie prinesieme neskôr,“ avizuje KR PZ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies