V Banskej Bystrici po sérii prehier zmeny v kádri

NETKY.SK • 16 December 2013, 15:22 • 2 min
V Banskej Bystrici po sérii prehier zmeny v kádri

BANSKÁ BYSTRICA - Po sérii šiestich prehier v extraligovom hokejovom klube HC'05 Banská Bystrica pristúpili k zmenám v kádri. Seniorské mužstvo opúšťa dovedna päť hráčov.

slovakia

left justify in out

Obranca Matúš Chovan sa vrátil do Košíc výmenou za iného beka Rastislava Konečného, na hosťovanie do prvoligovej Detvy putuje Michal Styk, Američan Andrew Hamburg neuspel na mesačnej skúške, s útočníkom Dominikom Hegyim ukončilo vedenie klubu spoluprácu. Odchádza aj najproduktívnejší obranca mužstva spod Urpína Eric Meland, ktorý dostal ponuku z Česka.

Okrem spomenutého Konečného má tréner Vladimír Országh k dispozícii aj 24-ročného útočníka Branislava Bendíka, ktorý sa do materského klubu vrátil po pôsobení v zahraničí. Banskobystričania angažovali kanadského beka Jasona Lepineho, ktorý v minulosti pôsobil v českom Kladne.

Tím HC'05 Banská Bystrica prehral ostatných šesť extraligových duelov a získal v nich len dva body. V domácom prostredí nestačil ani na HK Orange 20, ktorému podľahol 2:3 po predĺžení. V tabuľke najvyššej slovenskej hokejovej súťaže mu patrí tretie miesto so ziskom 55 bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies