V Bangladéši vyčíňala tropická búrka, najmenej 22 obetí

NETKY.SK • 12 Október 2012, 06:26 • 2 min
V Bangladéši vyčíňala tropická búrka, najmenej 22 obetí

V Bangladéši vyčíňala tropická búrka, najmenej 22 obetí - Svet Búrka vyčíňala v stredu neskoro večer. Na rozľahlom území zničila úrodu a taktiež príbytky v chudobných štvrtiach miest.

slovakia

left justify in out

img

Búrka vyčíňala v stredu neskoro večer. Na rozľahlom území zničila úrodu a taktiež príbytky v chudobných štvrtiach miest.

Najmenej 22 ľudí prišlo o život a mnoho ďalších je nezvestných po tom, ako sa pobrežnými oblasťami Bangladéša prehnala tropická búrka, informovala vo štvrtok vláda. Búrka vyčíňala v stredu neskoro večer. Na rozľahlom území zničila úrodu a taktiež príbytky v chudobných štvrtiach miest.

Vláda poslala do oblasti materiál potrebný pri odstraňovaní následkov pohromy a taktiež postihnutým ľuďom poslala peniaze v hotovosti, uviedol jeden z predstaviteľov ministerstva pre výnimočné situácie.

Silný vietor na pobreží bránil rybárom v návrate na breh, mnoho z nich ostalo nezvestných v zálive.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies