V balíku, ktorý doručili do pobočky banky, bol prášok na pranie

NETKY.SK • 23 Júl 2013, 17:51 • 2 min
V balíku, ktorý doručili do pobočky banky, bol prášok na pranie

BRATISLAVA -Do pobočky banky v multifunkčnom komplexe na Hodžovom námestí v Bratislave dnes doručili podozrivý balík. Jeho obsahom mali byť podľa prvých informácií tri vrecká s bielym práškom, každý s hmotnosťou približne 0,5 kilogramu. Polícia zistila, že šlo len o prací prášok.

slovakia

left justify in out

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave dostalo dnes popoludní protokol o vyšetrení vzorky z Úradu verejného zdravotníctva SR. "Podľa výsledkov vykonanej analýzy zaistený balík obsahoval tri vrecká originálne zabaleného pracieho prášku, každý s hmotnosťou 600 gramov," informovala TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Karina Považanová.

Na miesto nálezu boli vyslaní okrem príslušníkov policajného zboru aj hasiči, ktorí nález odborným spôsobom zaistili do špeciálneho kontajnera a následne previezli do Úradu verejného zdravotníctva. Tam bol vykonaný rozbor zaistenej látky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona