V Ázii začali predávať iPhone 5, záujemcovia zaplavili obchody

NETKY.SK • 21 September 2012, 12:06 • 2 min
V Ázii začali predávať iPhone 5, záujemcovia zaplavili obchody

V Ázii začali predávať iPhone 5, záujemcovia zaplavili obchody

slovakia

left justify in out

img

Vo svete sa dnes začal predávať najnovší inteligentný telefón iPhone 5 americkej spoločnosti Apple, pričom ako prví sa k novému produktu dostali záujemcovia z Austrálie, Hongkongu, Japonska a Singapuru.
      Dopyt bol obrovský a pred obchodmi sa tvorili dlhé rady. V Hongkongu a Singapure sa záujemcovia museli predbežne zapísať online, aby si potom mohli v dohodnutý čas prísť po telefón.
      Okrem ázijských krajín sa dnes začína predávať iPhone 5 aj v Spojených štátoch, Británii, Kanade, Nemecku a vo Francúzsku. O týždeň sa začne predaj v ďalších 22 krajinách.
      Vysoký záujem o produkt potvrdili už predbežné objednávky, ktorých počet za prvých 24 hodín po oznámení spustenia predpredaja presiahol 2 milióny. To bolo viac než dvojnásobok počtu predbežných objednávok na predchádzajúci produkt iPhone 4S.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies