V Avione trvá Deň detí celý mesiac!

NETKY.SK • 3 Jún 2011, 08:18 • 2 min
V Avione trvá Deň detí celý mesiac!

V Avione trvá Deň detí celý mesiac!

slovakia

left justify in out

img

Môže oslava Dňa detí trvať celý mesiac? Áno! Stačí, ak od 4. júna do 4. júla 2011 navštívite spolu s deťmi najväčšie nákupné centrum na Slovensku – Avion Shopping Park v Bratislave. Malí aj veľkí návštevníci môžu v Avione odhaliť na unikátnych svetových výstavách tajomstvá vesmíru, získať certifikát astronauta, zažiť v skafandri pristátie na Mesiaci, postaviť z tisícov kociek LEGA svet budúcnosti, naučiť sa modelovať sochy, robiť cukrovú vatu či viazať pirátske uzly!
      „Mesiac detí v Avione sme pripravovali dlho a sme hrdí, že sa nám podarilo pre našich zákazníkov získať také svetové výstavy, ako sú Deti na Mesiaci a LEGO Svet budúcnosti. Obe unikátne výstavy videli už tisícky detí v mnohých krajinách sveta a prvýkrát zavítajú aj na Slovensko. Veríme, že sa našim malým aj veľkým návštevníkom budú páčiť. Stačí len prísť, vstup je pre všetkých zdarma,“ uviedla riaditeľka nákupného centra Avion Shopping Park Barbora Kostrecová.

Čo nájdete v Avione počas Mesiaca detí?
1.Týždeň fantázie (od 4. júna do 11. júna 2011)
S Avionom môžu deti rozvíjať svoju fantáziu v tzv. tvorivých dielňach pri maľovaní komiksov, sochárčení, tvarovaní balónov, krotení tigrov alebo v pirátskej škole uzlov.
2. Vesmírni hrdinovia (12. júna 2011)
Pozor! V Avione sa v nedeľu 12. júna 2011 stretnú najsilnejší vesmírni hrdinovia! Na veľké galaktické stretnutie môžu prísť deti aj v kostýme svojho obľúbeného vesmírneho hrdinu. Deti absolvujú rôzne úlohy – stanovištia, kde si zlepšia svoje vesmírne schopnosti. Návštevníci uvidia sci-fi divadielko a vesmírne chodúľové bytosti.
3.Deti na Mesiaci (od 14. júna do 4. júla 2011)
Deti sa zábavno-poučnou formou dozvedia zaujímavosti o fungovaní a výskume vesmíru. Deti na Mesiaci je úžasná interaktívna výstava, ktorá obletela už 16 krajín sveta, je určená pre deti od 3 do 12 rokov. Stačí si obliecť skafander a vstúpiť do vesmírneho modulu. Deti zažijú pristávanie na Mesiaci, môžu si pozrieť, ako práve vyzerá ich mesto z obrovskej výšky, alebo sa pozrieť cez špeciálne robotické okuliare. Po úspešnom absolvovaní výstavy každý účastník dostane certifikát astronauta a darček. Viac informácií nájdete na www.detinamesiaci.sk.
4.LEGO Cesta do budúcnosti (25. a 26. júna 2011) V Avione môžu malé či veľké deti popustiť uzdu svojej fantázie naplno – k dispozícii budú mať stovky tisícok LEGO kociek na stavanie projektov budúcnosti. Od skúsených majstrov v stavaní sa môžu naučiť aj rôzne triky na profesorovej akadémii. Viac informácií nájdete na www.cestadobuducnosti.sk.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona