AKTUALIZOVANÉ V autobuse smerujúcom do Nového Mesta nad Váhom bombu nenašli

NETKY.SK • 26 Január 2018, 12:39 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ V autobuse smerujúcom do Nového Mesta nad Váhom bombu nenašli

HANDLOVÁ - V autobuse smerujúcom zo Zvolena do Nového Mesta nad Váhom nahlásili bombu. Vozidlo SAD Trenčín policajti prehľadali, ale nič nenašli.

slovakia

left justify in out

Do autobusu, kde bolo viac ako 20 cestujúcich, mal ešte vo Zvolene nastúpiť mladý pár, mladík mal následne vystúpiť a poslať svojej priateľke sms správu, že je v autobuse bomba, uviedla Strelcová.

 

Žena udalosť podľa nej nahlásila polícii, pričom vodič o ničom nevedel. "Keď prichádzali k stanici v Handlovej, tá už bola opáskovaná a čakali na nich policajti. Tí nechali zastaviť autobus pred páskou a nechali vystúpiť cestujúcich, ktorých odviedli do neďalekej herne," priblížila.

 

"Včera sme prijali oznámenie, že v linkovom autobuse má byť bomba. Do necelej polhodiny sme autobus zastavili a prehľadali s negatívnym výsledkom. Do troch hodín sme zadržali podozrivú osobu,"  informovala dnes polícia na svojej facebookovej stránke.

 

Podozrivého polícia obvinila zo šírenia poplašnej správy. Hrozí mu trest na jeden až päť rokov.  

 

Na stanici boli i štyria hasiči z Handlovej, ktorí miesto udalosti zabezpečujú, povedal hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona