V autobuse MHD sa obliala chemikáliou. Vyšetrovanie vylúčilo úmysel

NETKY.SK • 21 Marec 2018, 10:45 • 2 min
V autobuse MHD sa obliala chemikáliou. Vyšetrovanie vylúčilo úmysel

BRATISLAVA - Policajti ukončili vyšetrovanie prečinu všeobecného ohrozenia, ktorý sa stal ešte v januári v autobuse MHD v Petržalke. Tresné stíhanie zastavili.

slovakia

left justify in out

"Dňa 17.01.2018 sme preverovali oznámenie o žene, ktorá sa mala obliať neznámou chemickou látkou v jednom z autobusov MHD na Rusovskej ceste v Bratislave. Po príchode na zastávku MHD Kremnická policajti zistili, že na uvedenom mieste sa v autobuse nachádzala žena, ktorá mala spôsobené zranenia a poškodený odev od neznámej chemickej látky. Z výsledkov následného znaleckého skúmania vyplynulo, že išlo o bežne v predajných sieťach dostupný čistiaci prostriedok, určený predovšetkým k čisteniu potrubia. Vyšetrovanie tiež potvrdilo, že 41-ročná žena si zranenia a poškodenie odevu spôsobila sama, neodbornou manipuláciou s touto chemickou látkou," informovala netky.sk Veronika Slamková, hovorkyňa KR PZ v Bratislave.

 

Dodala, že na základe výsledkov vyšetrovania bolo trestné stíhanie v tejto veci zastavené, nakoľko tento skutok  nie je trestným činom a nie je dôvod na postúpenie veci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies