V argentínskej 23-člennej nominácii na MS aj veterán Demichelis

NETKY.SK • 3 Jún 2014, 08:59 • 2 min
V argentínskej 23-člennej nominácii na MS aj veterán Demichelis

BUENOS AIRES - V 23-člennej nominácii argentínskych futbalistov na majstrovstvá sveta v Brazílii figuruje napokon aj veterán Martin Demichelis. Defenzívny univerzál Manchestru City, ktorý väčšinou hráva na poste stopéra, dostal prednosť pred pravidelným náhradníkom a stredopoliarom Everom Banegom.

slovakia

left justify in out

Tréner Alejandro Sabella vymenoval Demichelisa minulý mesiac do predbežnej nominácie potom, ako "citizens" získali anglický titul v Premier League. Tridsaťtriročný futbalista sa tak do národného tímu vracia po viac ako dvojročnej pauze. 

 

Do argentínskej nominácie sa zmestil aj krídelník Benfiky Lisabon Perez, ale spomínaný Banega, ktorý v sezóne prestúpil z FC Valencie do tímu Newell's Old Boys, vypadol zo zoznamu pre chorobu a stratu formy. 

 

Argentína s kapitánom Lionelom Messim sa predstaví na finálovom turnaji MS 2014 v základnej F-skupine spoločne s Bosnou a Hercegovinou, Iránom a Nigériou.

Nominácia Argentíny na MS 2014 (23 hráčov):
Brankári:
Sergio Romero (Sampdoria Janov), Mariano Andujar (Catania Calcio), Agustin Orion (Boca Juniors)
Obrancovia: Pablo Zabaleta (Manchester City), Federico Fernandez (SSC Neapol), Ezequiel Garay (Benfica Lisabon), Marcos Rojo (Sporting Lisabon), Hugo Campagnaro (Inter Miláno), Martin Demichelis (Manchester City), Jose Basanta (CF Monterrey)
Stredopoliari: Javier Mascherano (FC Barcelona), Fernando Gago (Boca Juniors), Lucas Biglia (Lazio Rím), Ricardo Alvarez (Inter Miláno), Augusto Fernandez (Celta Vigo), Angel Di Maria (Real Madrid), Maxi Rodriguez (Newell's Old Boys), Enzo Perez (Benfica Lisabon)
Útočníci: Lionel Messi (FC Barcelona), Gonzalo Higuain (SSC Neapol), Sergio Agüero (Manchester City), Rodrigo Palacio (Inter Miláno), Ezequiel Lavezzi (Paríž St. Germain)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies