V Argentíne uniesli otca Carlosa Téveza!

NETKY.SK • 29 Júl 2014, 20:00 • 2 min
V Argentíne uniesli otca Carlosa Téveza!

BUENOS AIRES – Podľa argentínskych správ dnes uniesli otca futbalistu Carlosa Téveza a únoscovia zaňho žiadajú výkupné!

slovakia

left justify in out

Podľa informácií argentínskeho denníka La Nación sa incident odohral dnes ráno okolo siedmej hodiny v meste Morón, ktoré leží v provincii Buenos Aires. Únoscovia zastavili auto, ktoré šoféroval futbalistov otec Juan Alberto Cabral.

 

Kriminálnici následne kontaktovali rodinu uneseného a žiadali za neho výkupné. Pravdepodobne v tých chvíľach ešte netušili koho uniesli, keďže onedlho na to zavolali rodine znova a žiadali už oveľa vyššie výkupné ako pôvodne.

 

Prípad vyšetruje polícia a útočník Juventusu Turín Carlos Tévez je už na ceste do rodnej Argentíny, aby bol v týchto ťažkých chvíľach s rodinou. Podľa polície tento únos nebol vopred naplánovaný, nakoľko únoscovia jednoducho zastavili niekoho, kto šoféroval drahé auto.

 

V novembri roku 2004 bola unesená matka bývalého útočníka Manchestru City a brazílskej reprezentácie Robinha, ktorú prepustili po 41 dňoch po zaplatení vykupného. Podobné skúsenosti s únoscami mali aj futbalisti Matias Almeyda a Grafite či tenista David Nalbandian, ktorí zažili únos alebo vyhrážanie sa členom rodiny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies