V areáli vodného diela v Čunove našli časti ľudského tela

NETKY.SK • 6 August 2013, 11:53 • 2 min
V areáli vodného diela v Čunove našli časti ľudského tela

BRATISLAVA – V areáli vodného diela v Čunove sú policajti. Podľa informácií televízie TA3 sa tam našli vyplavené časti ľudského tela.

slovakia

left justify in out

Nájdené časti ľudského torza, ktoré objavili dnes ráno v areáli vodného diela Čunovo, patrili zrejme žene. „Podľa vyjadrenia súdneho lekára na mieste nájdené ľudské časti tela mali s najväčšou pravdepodobnosťou patriť osobe ženského pohlavia,“ uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Polícia potvrdila, že v objekte vodného diela po ľavej strane na brehu v smere na Vojku dnes ráno okolo 6:30 našli časti ľudského torza. „Miesto nálezu policajti zabezpečili a v súčasnosti vykonávajú na mieste všetky potrebné neodkladné a neopakovateľné úkony,“ povedala Kurucová a dodala, že vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona