V areáli Bukózy došlo k úrazu: Muž spadol z výšky, na mieste zomrel

NETKY.SK • 9 Apríl 2013, 12:14 • 2 min
V areáli Bukózy došlo k úrazu: Muž spadol z výšky, na mieste zomrel

HENCOVCE - Trestné stíhanie pre prečin usmrtenia začala polícia v súvislosti s pondelňajším (8.4.) úmrtím 51-ročného muža v areáli hencovskej spoločnosti Bukóza Holding.

slovakia

left justify in out

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová, k úmrtiu Košičana v objekte jednej z firiem v Hencovciach, v okrese Vranov nad Topľou, došlo približne o 18.00 h.

"Šetrením polície bolo zistené, že k usmrteniu 51-ročného muža došlo počas plnenia pracovných úloh, a to pri nakladaní popolčeka zo zásobníka popola do cisterny. K telu nebohého bol privolaný obhliadajúci lekár, ktorý konštatoval smrť," poznamenala hovorkyňa. 

Ako ďalej uviedla, predbežnou príčinou smrti nebohého, bol pád z výšky. Jeho telo bude podrobené zdravotno-bezpečnostnej pitve. 

 

"Naši inšpektori sú momentálne v areáli Bukózy, spomínaný prípad vyšetrujeme," informovala Katarína Timková z prešovskej pobočky Inšpektorátu práce SR s tým, že nebohý muž nebol zamestnancom hencovskej spoločnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies