V apríli po prvý raz rozdajú Electronic Music Awards

NETKY.SK • 29 Január 2016, 15:12 • 2 min
V apríli po prvý raz rozdajú Electronic Music Awards

BRATISLAVA - V Los Angeles sa bude 14. apríla po prvý raz konať šou Electronic Music Awards & Foundation.

slovakia

left justify in out

Počas večera rozdajú ceny ľuďom venujúcim sa elektronickej hudbe. Za projektom stoja anglický dídžej Paul Oakenfold a produkčná spoločnosť TV4 Entertainment. Slávnosť, v rámci ktorej ponúknu aj rozhovory či vystúpenia rôznych interpretov, sa bude konať v SLS Hoteli. "Som nadšený, že môžem byť súčasťou šou, ktorá konečne oceňuje a oslavuje jeden zo súčasných najväčších hudobných žánrov," uviedol Oakenfold, ktorý má na konte radové albumy Bunkka (2002), A Lively Mind (2006) a Trance Mission (2014).


Ďalším cieľom projektu je vybrať peniaze na podporu mladých ľudí v núdzi a tiež talentovaných dídžejov, umelcov či producentov z oblasti elektronickej hudby. Televízia Fox prinesie hodinový záznam večera v sobotu 23. apríla. Na programe sa budú ako výkonní producenti podieľať Paul Duddridge, Jon Cody a 52-ročný Oakenfold. O réžiu sa postará Russell Thomas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies