V ankete tretina fanúšikov Realu hlasovala za posadenie CR7

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 16:34 • 2 min
V ankete tretina fanúšikov Realu hlasovala za posadenie CR7

MADRID - V ankete zverejnenej v španielskom denníku AS sa 32,2 % fanúšikov futbalového klubu Real Madrid vyjadrilo, že hviezdny Cristiano Ronaldo by sa mal posadiť na lavičku náhradníkov.

slovakia

left justify in out

Ešte horšie skončil Gareth Bale, ktorého by v základnej zostave "pusiniek" najradšej nevidelo 46,1 % opýtaných. Karim Benzema obsadil tretie miesto s 21,7 %. Talianskeho trénera "bieleho baletu" Carla Ancelottiho vyzvalo 92,1 % hlasujúcich, aby upustil od tradičného ofenzívneho trojlístka "BBC" (Bale, Benzema, Cristiano) a prešiel na formáciu 4-4-2.

 

Priaznivci Realu Madrid takýmto spôsobom hľadajú vinníkov slabšej formy v ostatnom období, ich obľúbenci zvíťazili len v dvoch z posledných piatich stretnutí v najvyššej španielskej súťaži. V sobotňajšom zápase 26. kola Primera División podľahli baskickému mužstvu Athletic Bilbao na jeho pôde 0:1 a prišli o vedúce postavenie v tabuľke La Ligy na úkor katalánskeho rivala FC Barcelona. Cristiano Ronaldo v ostatných šiestich ligových vystúpeniach strelil dva góly. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona