V Anglicku odsúdili podvodníkov zo Singapuru

NETKY.SK • 17 Jún 2014, 14:23 • 2 min
V Anglicku odsúdili podvodníkov zo Singapuru

BIRMINGHAM - Dvoch pôvodom ázijských podnikateľov uznal súd v anglickom Birminghame vinných z organizácie podvodu ovplyvnením zápasov nižšej futbalovej súťaže.

slovakia

left justify in out

Chann Sankaran a Krišna Ganešan sa podľa súdu dopustili konšpirácie a podplácania. V kontakte boli s hráčmi brightonského tímu Whitehawk účinkujúceho v neligovej divízii Conference South, ktorá predstavuje šiestu najvyššiu úroveň v hierarchii anglických futbalových súťaží. Obvinení boli aj traja hráči, prvého z nich, Hakeema Adelakuna, oslobodili.

 

Súd stále nerozhodol o podiele Mosesa Swaiba a Michaela Boatenga na podvode. Na prípad upozornila investigatíva britského denníka Daily Telegraph, zo Singapuru pochádzajúci Sankaran a Ganešan podľa nej manipulovali aj stretnutiami štvrtej najvyššej anglickej súťaže League Two.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies