V anglickej Premier League sa začinajú prestupové kolotoče

NETKY.SK • 7 Jún 2013, 17:23 • 2 min
V anglickej Premier League sa začinajú prestupové kolotoče

LONDÝN - Dvojica bývalých francúzskych futbalových reprezentantov Florent Malouda a William Gallas má status voľných hráčov. Obaja sa v piatok objavili na zozname hráčov, ktorých kluby anglickej Premier League uvoľnili.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný stredopoliar Malouda sa ocitol na vedľajšej koľaji v FC Chelsea, za ktorú nehral od finálového víťazstva nad Bayernom Mníchov v Ligy majstrov 2011/2012. Od trénerov Roberta Di Mattea ani Rafaela Beníteza nedostal príležitosť a ostatné mesiace trénoval len s tímom do 21 rokov. Tridsaťpäťročný obranca Gallas je na odchode z Tottenhamu Hotspur po troch sezónach.
Okrem nich sa na transferovej listine zo známejších mien ocitli napríklad Gallasov spoluhráč David Bentley, útočník Manchestru City Roque Santa Cruz či brankársky veterán Mark Schwarzer z Fulhamu. Arsenal už skôr oznámil, že nepočíta s triom Andrej Aršavin, Denílson a Sébastien Squillaci, čo potvrdil aj zverejnený zoznam voľných hráčov. Chelsea sa vzdala služieb aj izraelského stredopoliara Yossiho Benayouna i portugalského stopéra Paula Ferreiru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies