V anglickej nižšej lige začal zápas v takej hustej hmle, že nebolo vidieť ani na krok

NETKY.SK • 13 Marec 2015, 17:40 • 2 min
V anglickej nižšej lige začal zápas v takej hustej hmle, že nebolo vidieť ani na krok

CORNWALL – Zápas medzi St Austell a Bodmin Town v anglickej South West Peninsula League bol odložený už po 58 sekundách kvôli nepriaznivým podmienkam. Dôvodom bola hustá hmla, v ktorom nebolo vidno ani na špičku nosa.

slovakia

left justify in out

Rozhodca Hunnisett rozhodol, že zápas bude odložený kvôli hmle, ktorá bola taká hustá, že sa nedalo vidieť ani blízkych spoluhráčov.
 

South West Peninsula League je zložená výhradne z tímov, ktoré sú v mestečkách Devon a Cornwall. Počas zimného obdobia je bežné, že kvôli zlým poveternostným podmienkam je odložených mnoho zápasov. Funcionár ligy Mark Sampson povedal, že bola veľmi malá šanca na to, aby sa zápas odohral.

"Keď sme dorazili na stanicu v St Austell, tak sme ledva videli von cez okno," povedal Sampson. "Bola taká hustá hmla, že by som mal problém nájsť na stole svoj obed. Výkop zápasu sme nevideli, iba sme o ňom vedeli kvôli hvizdu rozhodcu. Čiarový rozhodca síce držal vlajku zdvihnutú, ale hlavnému trvalo až 58 sekúnd kým ho uvidel."

 

 


Hlavný rozhodca Hunnisett obhajoval svoje počiatočné rozhodnutie začať zápas s tým, že už viedol zápasy aj v horších podmienkach. Po chvíli si však uvedomil, že táto hmla sa len tak nerozplynie a ukončil zápas.

Na štadión prišlo 150 fanúšikov a klub St Austell im vrátil za lístky peniaze. Zápas sa odohrá v apríli.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies