V Amerike by sa mohli pre potreby očkovania využívať štadióny. NFL podáva pomocnú ruku

NETKY.SK • 9 Február 2021, 08:24 • 2 min
V Amerike by sa mohli pre potreby očkovania využívať štadióny. NFL podáva pomocnú ruku

WASHINGTON - Vedenie NFL ponúka krajine pomoc. Štadióny klubov pôsobiacich v lige amercikého futbalu môžu slúžiť na potreby spojené s očkovaním.

slovakia

left justify in out

Komisár NFL Roger Goodell túto informáciu zveril písomnou formou novozvolenému prezidenotovi USA, Joe Bidenovi. V liste uvádza, že kluby sú pripravené použiť štadióny ako vakcinačné centrá. "NFL a našich 32 členských tímov sa zaviazalo, že sa budú podielať na zaistení čo najväčšej dostupnosti vakcín. Každý tím  NFL sprístupní svoj štadión pre hromadné očkovanie širokej verejnosti," oznámil Roger Goodel.

 

 

V súčastnosti je za týmito účelmi využitých sedem štadiónov, a to štadióny klubov  Arizona Cardinals, Atlanta Falcons, Carolina Panthers, Baltimore Ravens, Houston Texans, Miami Dolphins a New England Patriots. Pomoc však príde aj od ďalších  23 klubov.

 

Joe Biden túto ponuku prijal ešte pred nedeľňajším Super Bowlom, o ktorom sa dočítaš tu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies