V americkej rezidencii tureckého veľvyslanca sa strhla bitka pri ktorej sa zranilo deväť ľudí

NETKY.SK • 17 Máj 2017, 08:42 • 2 min
V americkej rezidencii tureckého veľvyslanca sa strhla bitka pri ktorej sa zranilo deväť ľudí

WASHINGTON - Deväť ľudí utrpelo zranenia a pri bitke, ku ktorej došlo v noci nadnes v rezidencii tureckého veľvyslanca vo Washingtone.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom agentúra AP. Hovorca hasičov zboru Doug Buchanan uviedol, že dvaja účastníci roztržky utrpeli ťažké zranenia a museli byť prevezení do nemocnice.

 

Dodal, že záchranári boli do rezidencie tureckého veľvyslanca privolaní o 16.30 h miestneho času (22.30 h SELČ). Podľa hovorcu miestnej polície Dustina Sternbecka ostrá výmena názorov sa strhla medzi dvoma skupinami. Ďalšie informácie o roztržke hovorca neposkytol, dodal len, že polícia zadržala dve osoby, z ktorých jednu obvinila z útoku na verejného činiteľa.

 

K incidentu v rezidencii veľvyslanca došlo v deň, keď americký prezident Donald Trump privítal v Bielom dome svojho tureckého partnera Recepa Tayyipa Erdogana. Americké ministerstvo zahraničných vecí incident odmietlo komentovať.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona