Aktualizované FOTO V Alžírsku sa zrútilo vojenské lietadlo, ministerstvo obrany potvrdilo 257 obetí

NETKY.SK • 11 Apríl 2018, 11:07 • 2 min
Aktualizované FOTO V Alžírsku sa zrútilo vojenské lietadlo, ministerstvo obrany potvrdilo 257 obetí

ALŽÍR - Počet obetí havárie vojenského lietadla v Alžírsku dosiahol 257 mŕtvych. Uviedla to agentúra AP s odvolaním sa na oficiálny údaj poskytnutý alžírskym ministerstvom obrany.

slovakia

left justify in out

Podľa spravodajského portálu Algerie24 by malo ísť vrátane desiatich členov posádky o konečné oficiálne údaje o stratách na životoch.

 

Vojenské lietadlo s niekoľkými desiatkami ľudí na palube sa zrútilo v stredu okolo 08.00 h miestneho času krátko po štarte z letiska na vojenskej základni Búfárík na severe krajiny, zhruba 25 kilometrov od hlavného mesta Alžír. Lietadlo malo namierené do západoalžírskeho mesta Baššár.

 

Stroj sa zrútilo krátko po štarte, ešte v areáli letiska na vojenskej základni. Fotografie zverejnené na sociálnych sieťach svedčia o tom, že lietadlo typu Iľjušin-76 po náraze vzbĺklo.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies