V ako meste majú ľudia najväčší sexuálny chtíč? Hľadajte v Európe

NETKY.SK • 5 Júl 2017, 19:39 • 2 min
V ako meste majú ľudia najväčší sexuálny chtíč? Hľadajte v Európe

MELBOURNE - Obchod s aplikáciami pre dospelých Lazeeva nedávno uskutočnil nezvyčajný prieskum, v ktorom skúmal, v akých mestách majú ľudia najväčšiu sexuálnu aktivitu.

slovakia

left justify in out

Na posledy bola skúmaná Austrália, kde sa lídrom stalo mesto Melbourne. Respondenti odpovedali na otázky o frekvencii tejto aktivity a hodnotili aj svoju spokojnosť v intímnom živote.

 

Ľudia žijúci v Melbourne získali skóre 4,2 z 5 bodov, pričom Sydney je v tesnom závese do skóre 4,12. V prvej desiatke sa umiestnil aj Queensland.

 

"Je zaujímavé vidieť, ako niečo také prirodzené a nevyhnutné ako naše libido, môže byť ovplyvnené miestom, kde žijeme,“ povedal pre Daily Mail Nico Hribernik, generálny riaditeľ spoločnosti Lazeeva.

 

Melbourne zároveň vedie aj v počte najspokojnejších žien so skóre 8,1 z 10. Hlavné mesto Austrálie je však vo svetovom rebríčku až na 17. mieste.

 

Podľa skorších medzinárodne zameraných prieskumov sú najväčší milovníci Francúzi, konkrétne tí z Paríža. Nie nadarmo má prezývku „mesto lásky.“ Parížania sa hrdia so skóre 9,9 bodmi z 10, pričom radi experimentujú.

 

Na popredných miestach sú aj obyvatelia z Ríma, Amsterdamu či Los Angeles.

 

Na posledom mieste tento rok skončili ľudia z Corku v Írsku.

 

Slovensko sa podľa všetkého prieskumu nezúčastnilo, kto vie ako by sme dopadli.

 

Skúmaná vzorka ľudí bola vo veku od 17 do 70 rokov. Odpovede respondentom sa kombinovali aj so štatistickými údajmi správy zdravotníctva v každej krajine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies